Record Details

Застосування мультимедійних засобів у загальноосвітніх навчальних закладах

Електронна бібліотека НАПН України

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/1107/
 
Title Застосування мультимедійних засобів у загальноосвітніх навчальних закладах
 
Creator Савченко, З.В.
 
Subject 004.9 ІКТ ( Application-oriented computer-based techniques )
373 Kinds of school providing general education
 
Description Призначення і роль цих мультимедійних засобів багато в чому залежить від організації навчального матеріалу та педагогічних можливостей. А саме, якщо засіб призначений для безпосереднього навчання, тобто, для взаємодії вчителя (тьютора) і учня (слухача), то відповідно і вимоги до організації і змісту такого засобу будуть визначатися через особливості даної взаємодії. Якщо він призначений для самоосвіти, то відбір навчальних матеріалів і організація будуть зовсім іншими, такий засіб змістом і організацією буде наближатися до гіпертекстового електронного підручника. Одним із суттєвих питань постає підбір електронних засобів навчального призначення (ЕЗНП) та дистанційних мережевих курсів (ДМК) для їх використання у загальноосвітніх навчальних закладах. Це обумовлюється підвищенням вимог до якості наочних представлень навчального матеріалу та лабораторних робіт.
 
Publisher НАПН України
 
Date 2013
 
Type Book Section
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/1107/1/%E2%84%961-%D0%A2%D0%B5%D0%B7%D0%B8_2013_%D0%9D%D0%90%D0%9D_%D0%A3%D0%BA%D1%80.pdf
- Савченко, З.В. (2013) Застосування мультимедійних засобів у загальноосвітніх навчальних закладах In: Мультимедійні технології в освіті НАПН України, м. Київ, Україна, pp. 81-82.