Record Details

Педагогічні принципи у визначенні якості програмних засобів навчального призначення загальноосвітнього середовища в Україні

Електронна бібліотека НАПН України

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/464/
 
Title Педагогічні принципи у визначенні якості програмних засобів навчального призначення загальноосвітнього середовища в Україні
 
Creator Пірко, М.В.
 
Subject 37.01/.09 Special auxiliary table for theory, principles, methods and organization of education
373 Kinds of school providing general education
 
Description Економічна наука розглядає сучасний етап розвитку суспільства як перехід від індустріального суспільства до постіндустріального.Рівень ефективності використання і застосування мультімедійних технологій в освіті на сучасному етапі інформатизації суспільства залежить від якості засобів комп’ютерних технологій в освіти. В цьому контексті пріоритетним є питання управління якістю засобів ІКТ навчання.
Широке використання комп`ютерних і телекомунікаційних інформаційних технологій (ІТ) просуває розвиток ІТ у всіх сферах діяльності та відносин людей.
 
Publisher Національний авіаційний університет
 
Date 2011-12
 
Type Book Section
PeerReviewed
 
Identifier - Пірко, М.В. (2011) Педагогічні принципи у визначенні якості програмних засобів навчального призначення загальноосвітнього середовища в Україні In: "Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності" Національний авіаційний університет , м.Київ, Україна, pp. 1-2.