Record Details

Інформаційна система «Планування наукових досліджень в НАПН України»

Електронна бібліотека НАПН України

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/362/
 
Title Інформаційна система «Планування наукових досліджень в НАПН України»
Informational system «Planning of scientific researches in NAPS of Ukraine»
 
Creator Задорожна, Н.Т.
Тукало, С.М.
 
Subject 004.77 General networking applications and services
 
Description Побудова сучасної інформаційної інфраструктури для проведення наукових досліджень в НАПН України є актуальною проблемою в умовах розвитку інформаційного суспільства і переходу до суспільства знань. Практичним кроком у вирішенні цієї проблеми є створення інформаційної системи «Планування наукових досліджень в НАПН України» (далі «ІС Планування»), проектування якої здійснюється Інститутом інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України.
Метою «ІС Планування» є забезпечення посадових осіб апарату і наукових установ НАПН України доступом до єдиного сховища документів з планування наукових досліджень згідно визначеної політики прав і повноважень та нормативно-правової бази, що визначає і регламентує процес планування НДР.
 
Publisher Український науковий центр розвитку інформаційних технологій
 
Date 2011-11
 
Type Book Section
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/362/1/%D0%A2%D0%B5%D0%B7%D0%B8_%D0%97%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B6%D0%BD%D0%B0-%D0%A2%D1%83%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BE_ICT-IS.pdf
- Задорожна, Н.Т. and Тукало, С.М. (2011) Informational system «Planning of scientific researches in NAPS of Ukraine» In: Матеріали Міжнародного наукового конгресу з тематики розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та розбудови інформаційного суспільства в Україні: Тези доповідей, 17-18 листопада 2011 р. Український науковий центр розвитку інформаційних технологій, Київ, pp. 44-46.