Record Details

Впровадження компютерно-орієнтованого елективного курсу з допрофільної підготовки учнів основної школи

Електронна бібліотека НАПН України

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/154/
 
Title Впровадження компютерно-орієнтованого елективного курсу з допрофільної підготовки учнів основної школи
Implementation of ICT-oriented cource for pre profilization preparing of secondary students
 
Creator Дементієвська, Н.П.
 
Subject 37.09 Organization of instruction
 
Description Навчальний курс з допрофільної підготовки з використанням ІКТ «Шлях до успіху», що розроблений міжнародними освітніми організаціями, адаптовано до Державних освітніх стандартів України та навчальних програм, до вимог та основних положень «Концепції профільного навчання» та «Галузевої програми впровадження профільного навчання на 2008-2010 роки». В курсі учні ознайомлюються з світом професій, використовуючи мережу Інтернет, ознайомлюються з використанням комп’ютера у різних професіях і розробляють та створюють комплект комп’ютерних документів у програмах Microsoft Office та за допомогою графічних редакторів. Курс призначений для роботи з учнями основної школи за рахунок варіативної частини навчальних планів в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах, під час навчальної практики в сільських школах.
Learning course Skills for Success for preprofilization education with using of ICT was created by international educational organizations. Localization and adaptation to Ukrainian state educational standards and programs was done
according to main concepts of State program of profilization for 2008-2010. Students learn the world of different professions through Internet, create portfolio of documents for work in Microsoft Office applications and graphic programs. The program was created for students of secondary and high schools and used for extracurricular activities as well.
 
Publisher Київськ. Ун-т імені Бориса Грінченка
 
Date 2010
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/154/2/Dementievska__%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%82%D1%8F_%D0%B2_%D0%B7%D0%B1.%D0%9F%D0%B5%D0%B4%D1%83%D0%BD%D0%B2%D0%B5%D1%80.pdf
- Дементієвська, Н.П. (2010) Implementation of ICT-oriented cource for pre profilization preparing of secondary students .