- » Ідентифікація потенційних небезпек
- » Одержання та властивості нових органічних кислот піразолу
- » Розвиток сільськогосподарської обслуговуючої кооперації в умовах інноваційних процесів...
- » Формування маркетингової кооперації в плодоовочевому підкомплексі
- » Роль експорту в збутовій кооперації
- » Щодо ролі кооперування у створенні доданої вартості
- » Кооперація як спосіб мінімізації ризиків в сільському господарстві
- » Інформаційне забезпечення розвитку вертикальних інтеграційних процесів в аграрному...
- » Організаційно-економічні засади функціонування галузі скотарства на кооперативних засадах
- » Моделювання та врахування ризику в антикризовому управлінні підприємством
- » Оцінка ступеня ризикогенності сільськогосподарських угідь Житомирської області...
- » Технічний потенціал сільськогосподарських підприємств: ретроспектива, стан та тенденції...
- » Особливості регулювання зайнятості населення
- » Біологічні потоки і рух вартості в сільськогосподарській біоенергетиці у контексті...
- » Методичний підхід удосконалення корпоративного управління в акціонерному товаристві
- » Соціально-економічне значення розвитку підприємництва в Житомирській області
- » Трудовий потенціал сільськогосподарських підприємств: сутність, компоненти, особливості
- » Глобальна продовольча проблема та можливі сценарії її вирішення
- » Управління змінами в підприємствах
- » Особливості ризик-менеджменту сучасного підприємства
- » Комплексна оцінка рівня ризикостійкості сільськогосподарських підприємств
- » До проблеми формування управлінського потенціалу менеджерів підприємств АПК
- » Діагностика управління земельними відносинами підприємств в умовах ринкової нестабільності
- » Сучасні тенденції формування трудового потенціалу сільськогосподарських підприємств
- » Осад міських очисних споруд каналізації як новий вид органіко-мінеральних добрив