- » Органічне виробництво – складова якісного забезпечення продовольчої безпеки України
- » Особливості державного регулювання в органічному секторі
- » Територіальні особливості ведення органічного сільського господарства
- » Інституційні засади функціонування підприємств м’ясопродуктового підкомплексу в...
- » Нормативи та принципи ведення органічного скотарства
- » Екологічний консалтинг в сільськогосподарському виробництві
- » Перспективи сільськогосподарської виробничої кооперації в контексті формування...
- » Досягнення органічного ринку: зарубіжний та вітчизняний ракурс
- » Органічне агровиробництво як елемент стратегії регіонального розвитку
- » Проблеми впливу зернових та олійних культур на стан економічної та продовольчої безпеки...
- » Маркетинг органической продукции
- » Проблеми розвитку органічного виробництва продукції тваринництва
- » Фітоценотична стійкість змішаних посівів як елемента органічного землеробства
- » Важкі метали в урбаноземах парково-рекреаційних ландшафтів м. Житомир
- » Тритикале озиме як елемент в органічному землеробстві
- » Співробітництво України та організації з безпеки і співробітництва в Європі
- » Організаційно-правові аспекти розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів
- » Стан та перспективи розвитку студентського самоврядування в Україні
- » Проблема протидії тероризму та обмеження прав людини в міжнародному праві та його...
- » Розвиток сільського соціуму на засадах кооперації: диференціація вимірів
- » Мікробіологічні препарати для захисту рослин та бактеріальні добрива в органічному...
- » Державна фінансова підтримка сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів
- » Розвиток обслуговуючих кооперативів в інфраструктурі ринку картоплі
- » Форми державної підтримки сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів на осушених...
- » Підвищення ефективності управління збутом овочевої продукції на засадах кооперації