- » Холістична концепція ефективності кооперативного маркетингу
- » Корпоративні аспекти функціонування сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів
- » Правові основи регулювання кооперативних об’єднань в сільському господарстві
- » Кооперація як важливий напрям розвитку малого підприємництва у сільському господарстві
- » Відмінність між маркуванням органічної та екологічної продукції
- » За органічним землеробством – перспектива
- » Методология формирования комплексной оценки эффектов и эффективности создания...
- » Розвиток вітчизняного органічного сектору в умовах глобалізації економіки
- » Взаимосвязь основных субъектов рынка органической продукции
- » Ферментативна активність сироватки крові поросят першого місяця життя
- » Гістологічна характеристика та морфометричні показники щитоподібної залози собак,...
- » Проблеми ідентифікації ентеробактерій при дослідженні клінічного матеріалу
- » Особливості лікування міксінвазії курей в умовах виробництва
- » Серопревалентність популяції диких кабанів на території України до вірусу...
- » Маркетингове дослідження переваг споживачів органічної продукції
- » Удосконалення державного регулювання підтримки сільськогосподарської кооперації
- » Розробка продуктів харчування підвищеної біологічної цінності як підґрунтя продовольчої...
- » Роль європейської асоціації сільськогосподарських кооперативів COPA-COGECA у досягнення...
- » Елементи продовольчої безпеки як пріоритет аграрної політики України
- » Сільськогосподарська кооперація: від кооперативної ідеї до практики
- » Продовольча безпека – один із аспектів забезпечення здорового способу життя
- » Динаміка селекційно-генетичних параметрів популяції чорно-рябої молочної худоби...
- » Екологічно-економічна ефективність вирощування сільськогосподарських культур в...
- » Симбіотична продуктивність сої та біологічна активність грунту в Лісостепу Західному
- » Фінансування розвитку екологічного сільгоспвиробництва в країнах Європейського Союзу