Zhytomyr State University Library
- » Використання літературних текстів на заняттях
з французької мови
- » Регіональний туристичний гастрономічний кластер правобережного Полісся України
- » Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять з обов’язкової освітньої...
- » Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the rightbank Polissia...
- » Категорія «Блиску» в естетиці та художній практиці доби музичного бароко
- » Розроблення оптимальної моделі розвитку гастрономічного
туризму Українського...
- » Активність туристичних магнітів м. Житомир
- » Національні туристичні організації: перевантаження після COVID-19
- » Становлення мистецтва Bell Canto у творчості Клаудіо Монтеверді
- » Application of Information and Communication Technologies in the Study of Natural...
- » Спортивна наука – 2021: збірник наукових праць VI Всеукраїнської науково-практичної...
- » Педагогічні аспекти забезпечення екологічного виховання школярів в умовах профілізації...
- » Some regularities of the development of human being’s ethical consciousness
- » Освіта дорослих: досвід Польщі
- » Актуальні питання сучасної інформатики: Матеріали доповідей VІ Всеукраїнської...
- » Хмарні технології в освіті
- » Методична розробка квесту "Дендрологічні таємниці Житомира"
- » Операційні системи та системне програмування
- » Редактори тривимірної графіки
- » Методичні вказівки до виконання завдань із навчальної практики зі створення та...
- » Методичні рекомендації до виконання семінарських занять з дисципліни...
- » Психологія здоров’я
- » Amoebozоa Luhe, 1913 у водоймах Вінницької області
- » Специфіка і просторові особливості гастрономічного туризму: теоретичний конструкт
- » Elaboration of an optimal model for the development of gastronomic tourism in the...