Zhytomyr State University Library
- » Науково-методичний центр роботи з обдарованою студентською молоддю як інноваційний...
- » Підготовка майбутнього вчителя початкових класів до фізкультурно-оздоровчої роботи...
- » Екологічна відповідальність маркетингу
- » Використання мультимедійних презентацій на уроках біології
- » Структура комплексу Arion Subfuscus (Gastropoda, Arionidae) на території правобережного...
- » Труднощі в навчальній діяльності молодших школярів як чинник їх конфліктів з батьками
- » Розвиток фізичних якостей дітей молодшого шкільного віку засобами рухливих ігор
- » Правове регулювання гарантійних виплат: зарубіжний досвід
- » Особливості процесу відновлення радянської влади в західних областях України в...
- » Теоретичні та методичні засади професійної підготовки фахівців гуманітарного профілю в...
- » Соціально-економічне становище заможних селян Волині у 20-х роках ХХ ст.
- » Психологічні особливості формування правової поведінки особистості в системі державної...
- » Структура і функціонування фітопланктону водойм антропогенного походження
- » Рівень нормативно-правової активності працівників державної служби
- » Стратегия сохранения биоразнообразия автотрофной компоненты речных екосистем...
- » Формування готовності майбутніх учителів філологічних спеціальностей до міжособистісної...
- » Відзив офіційного опонента, кандидата педагогічних наук, Москаленко Алли Миколаївни на...
- » АНАЛІЗ ШЛЯХІВ ЗДІЙСНЕННЯ ТА РЕЗУЛЬТАТІВ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОЇ РОБОТИ З
РОЗВИТКУ...
- » РОЗПОДІЛ ПРИРОДНИХ ПОПУЛЯЦІЙ ГАМАРИД НА СУБСТРАТАХ РІЗНОГО ТИПУ
- » Загальні особливості етнореалій та характеристики етнореалій єврейської лінгвокультури
- » Особливості функціонування концепту єврейської культури Тора в англійській мові
- » Інструктивно-методичні матеріали до семінарських занять із освітньої компоненти «Вступ...
- » Інструктивно-методичні матеріали до семінарських занять із освітньої компоненти «Вступ...
- » Методи та інструменти оцінки потенціалу гастрономічного туризму
- » Business Planning and Marketing of Gastronomic Projects in
the Hotel and Restaurant...